Ontstaan

Het Nationaal Ouderenfonds biedt al jaren vele leuke uitstapjes aan. Deze dagtochten verlopen zo plezierig, dat veel deelnemers de vraag hebben gesteld of het Nationaal Ouderenfonds ook vakanties kan organiseren.
Met Ouderen Vakanties voldoen wij aan deze wens.
 
Het Ouderenfonds heeft ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met een professionele reisorganisatie met 40 jaar
ervaring en gespecialiseerd in het organiseren van begeleide (groeps)vakanties. Sámen hebben wij een reisaanbod samengesteld, gericht op begeleide vakanties voor ouderen die nét niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, durven of willen gaan.
 
Dit kan zijn door de behoefte aan de aanwezigheid van een begeleider met ervaring in de zorg. Misschien niet omdat u daadwerkelijk zorg nodig heeft, maar ‘voor het geval dat’. Ook als u juist wél behoefte heeft aan zorg tijdens de vakantie bent u bij Ouderen Vakanties aan het juiste adres. U kunt dit gerust aan ons overlaten, wij zijn er immers mee vertrouwd. 
 
Het reistempo en de faciliteiten kunnen ook een goede reden zijn.
'Ouderdom komt het gebreken' is een veel gehoorde uitspraak. Ook al geldt dit niet voor iedereen, toch is het prettig om er zeker van te zijn dat er bijvoorbeeld een lift aanwezig is in uw hotel. Of dat hulpmiddelen, zoals een rollator, meegenomen -of ter plekke gehuurd- kunnen worden. Maar net zo belangrijk: dat het reistempo voor u is aangepast.
 
Daarnaast is het prettig om met gelijkgestemden op reis te gaan en met elkaar van de vakantie te genieten. Vakanties waarin u nieuwe mensen ontmoet, blijvende vriendschappen kunnen ontstaan en onze vrijwillige begeleiders alles in het werk stellen om u te laten genieten van een heerlijk verblijf.