Gewijzigde openingstijden

Als gevolg van de Corona-crisis hebben wij onze openingstijden aangepast en zijn wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 13:00. Dit hebben wij besloten n.a.v. de vele telefoontjes met de vraag of reizen doorgaan en overige praktische zaken, waardoor we niet in staat zijn om annuleringen ook daadwerkelijk tijdig te verwerken en reizigers om te boeken. Wij geven de prioriteit aan de juiste en gewenste afhandeling van de annuleringen en omboekingen, vandaar onze keuze.
 

Bent u benieuwd of uw reis doorgaat? Wij nemen contact op met ú zodra wij meer weten over de status van uw reis. Mogelijk heeft u geen bericht van ons ontvangen, via de mail of telefonisch, in dat geval hebben wij nog geen nieuwe informatie over uw reis. We willen u vragen om geduld, wacht u daarom alstublieft nog even ons bericht af.
 

Indien u wilt omboeken naar een andere datum of naar een andere reisbestemming, kunt u uw bericht ook mailen naar info@ouderen-vakanties.nl waarna wij contact met u zullen opnemen.

youtu.be/Qro3S8D25u0
 

Wilt u ons toch graag spreken? De eerstvolgende werkdag vanaf 09.00 uur staan wij u graag weer te woord.

Wij houden u op de hoogte! Blijf gezond!
 

Team Ouderen Vakanties